Ειδικευμένοι γιατροί

Πολύγλωσσο προσωπικό ειδικευμένων ιατρών και νοσηλευτών. Έτοιμοι και αποτελεσματικά εκπαιδευμένοι ώστε να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε κάθε περίπτωση.

Υπηρεσίες

Παροχή υπηρεσιών προς τους ασθενείς 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα, επισκέψεις κατ'οικον κατόπιν συνεννοήσεως, αντιμετώπιση μικροχειρουργικών και ορθοπεδικών περιστατικών καθώς και παιδιατρικών, φαρμακείο ακριβώς απέναντι από το ιατρείο μας.

Η Γραμματεία

Πολύγλωσση γραμματειακή υποστήριξη με πλήρως οργανωμένο και μηχανογραφημένο αρχείο ασθενών.

Συνεργασίες

Συνεργασία με τα περισσότερα και μεγαλύτερα τουριστικά πρακτορεία της Ευρώπης καθώς και με τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Το Ιατρειο

Καλωσηλθατε στο ιατρείο μας, το οποίο λειτούργει περισσοτερο απο μια 10ετία στο κέντρο της τουριστικής περιοχής του Ρεθύμνου, τον Αδελιανο Κάμπο, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες α΄βαθμιας ιατρικής περίθαλψης, πρόσφατα πιστοποιημένο από το διεθνή οργανισμό πιστοποιήσεων TEMOS.

Είμαστε έτοιμοι και πλήρως εξοπλισμένοι με τις κατάλληλες εγκαταστάσεις και το κατάλληλο προσωπικό για το ιατρικό και παραϊατρικό τμήμα προκειμένου να αντιμετωπίσουμε και να παρακολουθήσουμε όλες τις περιπτώσεις που έρχονται στα γραφεία μας, επείγουσες ή χρονικές.

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλη την περιοχή του Ρεθύμνου και οι γιατροί μας είναι έτοιμοι να ασχοληθούν με κάθε περίπτωση που αφορά το φάρμακο πρωτοβάθμιας περίθαλψης μέσα και έξω από τις εγκαταστάσεις μας με την επίσκεψη ασθενών στο σπίτι ή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου πάντα κατόπιν αιτήματος. Οι γραμματείς οργανώνουν κάθε περίπτωση από την αίτηση ιατρικής βοήθειας για την έναρξη ενός πλήρους ιατρικού φακέλου για κάθε ασθενή και την παροχή βοήθειας για την πλήρωση όλων των κατάλληλων εγγράφων για τις ασφαλιστικές εταιρείες με τη διατήρηση επαρκούς ηλεκτρονικού αρχείου.

Οι καλύτερες

Ιατρικές υπηρεσίες

Δωρεάν κρατήσεις ραντεβόυ online

+30 28310 71300