Υπηρεσίες εκτός Ιατρείου


 Οι υπηρεσίες μας εκτείνονται και εκτός των χώρων μας, παρέχοντας στήριξη και περίθαλψη σε 24ωρη βάση 7 ημέρες την εβδομάδα. Κατόπιν συνεννοήσεως με τη γραμματεία ή και στα τηλέφωνα ανάγκης κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι γιατροί μας είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν κατοίκον επισκέψεις ή να προχωρήσουν στις κατάλληλες ιατρικές συμβουλές για την αντιμετώπιση των εκτάκτων περιστατικών.               

Παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς του ασθενή σε ιδιωτική κλινική ή δημόσιο νοσοκομείο εφόσον κριθεί απαραίτητο μια και υπάρχει αγαστή συνεργασία και με τους δυο φορείς υγείας. Σε περιστατικά που άπτονται φυσιοθεραπευτικών μεθόδων υπάρχει συνεργασία με φυσιοθεραπευτικό κέντρο, το οποίο συνδράμει αποτελεσματικά στη θεραπεία και την αποθεραπεία των ασθενών μας. Ακόμα στα ορθοπεδικά περιστατικά παρέχεται η δυνατότητα ενοικίασης ή παραχώρησης αναπηρικής καρέκλας ή άλλου ορθοπεδικού υλικού  από συνεργαζόμενα καταστήματα ιατρικού εξοπλισμού.

Τέλος η συνεργασία μας με διαγνωστικά κέντρα παρέχει τη δυνατότητα στους ασθενείς για την πραγματοποίηση αιματολογικών ή άλλων εξετάσεων περάν των απλών που πραγματοποιούνται στο χώρο μας ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης και εμπεριστατωμένη εικόνα για το κάθε περιστατικό.